Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!!Édesanyám 80 éves lesz az öregkori izületi fájfalmakkal küszködik.Szeretném kérdezni, hogy csepp formában lenne e valami neki a fájdalmak ellen?Soha nem volt baja a megfázásokon kívül, így gyógyszert sem szedett és nem is akar.A cseppeket bele tudnám csempészni az italába!Válaszát előre is köszönöm!

2018-10-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsanna!

Akár gyulladás, akár kopás okozza az ízületi fájdalmat, a folyékony kollagén koncentrátum  étrendi adagolása hozzájárulhat a panaszok enyhítéséhez. A kollagén ráadásul a csontokat és szalagokat is táplálja, így több oldalról is olajozottabbá teszi a mozgásszervek működését.

Sokat segít az is, ha az étrendet Omega3 zsírsavakban gazdag olajokkal dúsítjuk, mint lenmagolaj, szőlőmagolaj ,tökmagolajdióolaj, kendermagolaj,  mákolaj. Ezeket az olajokat önmagukban is fogyaszthatjuk, de elkeverhetjük ételekben is, csak napi rendszerességgel tegyük. Fogyasztásuk nem csak a mozgásszervek, de az egész szervezet általános egészségét támogatják, az immunrendszertől a hormonális egészségen át.

A fekete köménymag olaja  is egy erős gyulladáscsökkentő olaj. Széleskörű tulajdonságait az Omega zsírsavak mellett, egy timokinon nevű hatóanyagának is köszönheti. A fekete köménymag olaj külsőleg, bemasszírozva is enyhít a panaszokon!

A termékekről a kiemelésre kattintva tudsz bővebben olvasni.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita