Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Eddig beszedtem 2 doboz kurkuma (illetve van még 3 napra való) tablettát és 2,5 doboz ligetszépe olaj kapszulát. Kell valamennyi szünetet tartanom, vagy rendelhet a következő adagot? Másik kérdésem, hogy ülő munkát végzek és estére már egy kissé dagad a lábam térdtől lefelé. Erre jó a Diurerbe tabletta, vagy esetleg tudna valami mást ajánlani. Illetve szedhetem-e mindhármat, ha nem kell szünetet tartanom. Üdvözlettel: Hársfalviné Ili

2018-05-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Hársfalviné Ili!

Az 500mg-os szerves Kurkuma tabletta, illetve a Ligetszépe olaj kapszula minimum kúraideje 60, maximum kúraideje pedig egységesen 120 nap. Ezután érdemes 4-6 hét szünetet beiktatni, mely után újra megismételhetőek a kúrák.

Az ülőmunkából fakadó lábdagadás gyakori oka a nyirokpangás, mely ödémásodást és „nehéz-láb” érzetet okoz. A panaszok felszámolásában a Gambe Slim® gyógynövény koncentrátum kiváló segítőtársad lehet. Az általad már fogyasztott termékekkel párhuzamban alkalmazhatod. Önmagában vagy kevés folyadékban feloldva kell fogyasztani, naponta kétszer, fél mérőkupakkal (12,5 ml).

Üdvözlettel:

Somogyi Rita