Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Ebben az időszakban a szokásos (egyéb márkájú C és D vitaminok) mellé immunerősítés céljából szeretnénk elkezdeni egy kúrát, illetve betárazni néhány csodaszert, ha mégis szükség lenne. 8 éves a kislányom. Amit kinéztem, az a Ferzym ampulla (mindkettőnknek egy 60 napos kúra), kislányomnak mellé a Flu Junior szirup (szintén 60 napnyi adag). Ezt gondoltam alapnak, mellé pedig beszereztem, ha szükséges Echninacea szirup, propolisz csepp, orrspray. Van-e ezek közül olyan, ami esetleg együtt nem adható, vagy valamilyen más javaslatuk? Előre is köszönöm a segítséget! üdvözlettel Dóri

2021-11-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dóri!

Nagyon ügyesen választottad ki a kiegészítőket. Bizony, ha immunerősítésről van szó, akkor a bélflóra egészségének megtámogatása az alap, mindezek mellett pedig az olyan természetes fertőtlenítő, vírusellenes kivonatokatnak is nagy hasznát vesszük, mint amilyen az Echinacea vagy a propolisz. Ezeket a kiegészítőket minden további nélkül fogyaszthatjátok párhuzamosan.

Amit még javasolni tudok a C-és D-vitamin mellett felnőttek számára  az a szelén és a cink, ma már tudjuk, hogy ezeknek a bevitele is épp annyira fontos immunegészségünk szempontjából, mint az előbbi két vitaminnak.

Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita