Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! De jó nagyon szépen köszönöm. Már meg is vettem amiket ajánlott (közben a chia és a hajdina csíráztatónak való magokat is) A tömegnövelést a hajra gondoltam nem a testre :) Csak régebben voltak olyan B vitaminos hajtabletták amitől sokan meghíztak de akkor ez szerencsére nem olyan :) A kendermagolaj is nagyon jól hangzik, kár hogy azt nem vettem. Ezt akkor is lehet szedni ha babát tervezünk? (még nem most majd pár hónap múlva szeretnénk belevágni) Régebben olvastam egy (talán) kapszuláról ami canabisos és azt rák gyógyításra ajánlották. Csak mivel itt tiltott növény csak külföldről lehetett volna beszerezeni. A kenderolaj is hasonló hatóanyagú vagy ez teljesen más? Elnézést ha hülyeséget kérdezek. Köszönettel:Kriszti

2018-11-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszti!

Az ajánlott tápanyagokat nem csak, hogy fogyaszthatod babatervezés előtt, de kifejezetten ajánlottak is! A kendermagolaj  természetesen nem a tartalmaz THC-t (a kannabisz növény fő pszichoaktív összetevőjét), ellenben nagyon gazdag Omega zsírsavakban, melyek mind a mama, mind a baba immunrendszerének és idegrendszerének védelmező tápanyagai. A kendermagolajban a lehető legideálisabb az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak aránya, de tartalmaz Omega-9 zsírsavat, E-vitamint, valamint D-vitamint is, amely egyetlen más növényről sem mondható el. Fogyaszthatjuk salátákhoz adva, szószokhoz, lehet szendvicskrémek alapja, ráadásként közvetlenül is masszírozhatjuk vele testünket, arcunkat és hajas fejbőrünket.

Tested tápanyagokkal való feltöltése - amihez a sörélesztő tabletta  is természetesen hozzájárul, ráadásul a hízás veszélye nélkül -, továbbá a tudatosabb táplálkozás és életmód kialakítása, mind-mind elősegítik és támogatják a babatervezést.

Sőt, ha eljött a babatervezés ideje, akkor az étrended érdemes kiegészíteni további célzott tápanyagokkal is, mint a Vita-min®plus MAMA világszabadalommal védett kismama vitamin, a D3-vitamin  és a méhpempő .

Olvass csak tovább a kiemeléseken keresztül.
Üdvözlettel:

Somogyi Rita