Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Csodálatos hatása van a Gambe slimnek, nem csalódtam benne, köszönöm :) Egyáltalán nem dagad be a lábszáram, amióta fogyasztom. 42 éves vagyok, és 14 éves korom óta szenvedek az állandó lábszárdagadástól sajnos, pedig versenyszerűen sportolok a mai napig is. A harmadik üveg végénél járok, most rendeltem meg a következő adagot. Az lenne a kérdésem, hogy még egy 3 üveges kúrát végigcsinálhatok-e szünet nélkül? Amennyiben igen, akkor a 6 üvege kúra után mennyi szünetet javasolsz? Előre is köszönöm! Heni

2016-12-12
Somogyi Rita válasza:

Kedves Heni!

Boldoggá tesz, ez az újabb pozitív visszajelzés a Gambe Slim® főzetről! Sokszor kérem vásárlóimat, hogy tartsák be a kúraidőket a sikerek érdekében, örülök, hogy téged ezért nem kell noszogatni. ;)

A kúraidőket mindig az egyén „állapota”, egyensúlyvesztésének mértéke (tünetei, betegségei) határozzák meg. A Gambe Slim® minimum kúrájának adagja 60 nap, míg egy komplett kúra ennek a duplája, 120 nap, ami pontosan 6 palack. Így nem, hogy csak folytathatod, de folytasd is a kúrát, amit egyébként évente kétszer ismételhetünk.

Rudolf Rita