Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Csípőízületi fájdalomra elkezdtem szedni a CH-Alpha készítményt, ami kollagén-peptidet tartalmaz. Most tartok a 4. héten és azt tapasztalom, hogy az utóbbi 2-3 napban mintha felerősödtek volna a fájdalmaim. Lehetséges ez? Most épül be a porcok közzé azért fáj jobban a csípőm. Folyadékot is rendesen iszom.Várom válaszát. Katalin

2017-09-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Katalin!

Sajnos az általad említett terméket, és annak pontos összetevőit, illetve azok hatásmechanizmusát nem ismerem, így arról és annak hatásairól nem nyilatkozhatok érdemben. Kérlek, keresd fel a termék forgalmazóját, biztosan tudnak választ adni a kérdéseddel kapcsolatban.

Általánosságban azonban az a megközelítés egy kollagén kúrával kapcsolatban, hogy attól fáj jobban az ízület, mert a kollagén elkezdi kifejteni a hatását, nem igaz. Egyébként ehhez több időre is lenne szükség, mint 4 hét.

Érdemes visszagondolnod, hogy nem e erőltetted meg jobban magad az utóbbi pár napban, és esetleg nem-e emiatt fáj jobban a csípőd, vagy annak oka nem-e köthető az időjárás változáshoz.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita