Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Börfeszesítéssel kapcsolatban szeretnék érdeklődni, h elég-e a kollagén ital vagy ajánlaná mellé pl a hiarulonsavat is? Köszönettel: Tóth Henrietta

2018-05-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Henrietta!

A kollagén és a hialuronsav olyanok, mint a kistestvérek, melyeket nagyon gyakran együtt fogyasztanak a látványosabb eredmények érdekében.

Ha úgy gondolunk testünk sejtjeire, mint építőkockákra, a kollagénre vagy a sejtek közötti kötőszövetre úgy, mint a malterre a téglák között. A hialuronsav az a hatóanyag, amely megóvja a maltert a kiszáradástól és a repedezéstől. A hialuronsav tulajdonképpen a test vízmegtartó molekulája.

Megtartja a vizet a kötőszövetben, a sejtek között. Ezáltal kipárnázza az idegeket, a csontok végeit, formát és alakot ad az emberi szemnek és bőrnek. Ezért ajánljuk együtt Kollagén Facelift®koncentrátmot, a Szerves, Fermentált Hilauronsavval.

A kollagén termelését és annak magas biohasznosulását, napi 2000mg Retard C-vitamin is elősegíti. Akkor, ha zöldségben és gyümölcsben gazadagon táplálkozunk, akkor a napi 1000mg is elegendő kiegészítésként!  

Üdvözlettel:
Somogyi Rita