Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Belevágnék egy 5 napos expressz diétaba, de előtte néhany kerdésem lenne: 1. A fogyókúram végén járok, az utolsó 3-4 kgtól szeretnek megszabadulni. Elég keveset eszek,sajnos jelenleg a mozgas a napi egy oras setaban merul ki. Kerdesem,hogy igy erdemes-e belevagni, lesz-e barmilyen hatasa a dietanak? 2. A reggeli kavemat elfogyaszthatom-e? 3. Szedek naponta zoldtea kapszulat, ez nagyon sokat segit. Abba kell hagynom,vagy szedhetem a dieta mellett? Koszonom a valaszokat, udv Eördögh Gabriell

2020-06-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Gabriella!

Máris írom Neked a válaszokat pontokba szedve

1. Az Expressz Diéta alatt, az alacsony szénhidrátbevitel miatt, mérsékelt testmozgás végzése ajánlott. Így a séta tökéletes mozgásforma lesz a számodra addig is, amíg diétázol.

2. Kávé fogyasztható a diéta alatt, de szigorúan tej és cukor nélkül.

3. Az Expressz Diéta alatt más étrend-kiegészítő fogyasztását nem ajánlja a gyártó, hiszen annak esetleges szénhidráttartalma megzavarhatja a diéta mechanizmusát. Így arra kérlek, a kapszula szedését függeszd fel, amíg diétázol, de zöld teát, vagy gyógyteát minden további nélkül ihatsz mellette. A bőséges folyadékbevitel egyébként is fontos a kúra alatt.

Sok sikert kívánok, és mindenképpen várom visszajelzésedet a végén!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita