Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Barátcserje kapszulával kapcsolatban korábban már írtam Neked. Most az lenne a kérdésem,hogy a Barátcserje kapszula mellé szedhetem-e a D3 vitamint,kálciumot,magnéziumot? D-vitamin hiány megállapított lett nálam,nem nagy mértékben,de hiányt mutatott a labor. Még az is érdekelne,hogy a Barátcserje mellett lehet enni búzacsírát? Pl.joghurtba,turmixba? Másik kérdésem még szintén a Barátcserjéhez kapcsolódik,hogy nem lett valami jó a laborom amit a nőgyógyász kért,magas LH,FSH és alcsony progreszteron szint mutatható ki. A többi értéknél is lettek eltérések. Ezekre az értékekre segítséget ad a Barátcserje kapszula?? Kifejezetten ha magasabb ezek az értékek segít a kapszula? Persze az étrendemre is odafigyelek. Előre is köszönöm a segítőkész válaszod! Üdvözlettel. Detti

2018-06-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Detti!

Igen a Barátcserje kapszulát bátran kiegészíthetjük olyan alaptápanyagokkal, mint a kálcium a magnézium, és a D3-vitamin, hiszen - különösen az utolsó kettő – szintén hozzájárul a hormonális egyensúly kialakításához. És a búzacsíra is váljék kedves egészségedre! De ajánlom figyelmedbe a Női Egyensúly komplexet is! 

Amennyiben elindítod az életmódbeli és étrendi változásokat, már annak hatására is javulni fog a következő laboreredmény. Te még mindezt célzott kiegészítőkkel is megtámogatod, és mindezek együttesen még jobb eredményt fognak mutatni. Vagyis a barátcserje kivonat, a D3-vitamin, a magnézium és még a kalcium is hozzájárul ahhoz, hogy az eltérések javuljanak, de azok, önmagukban nem képesek ilyen változást előidézni.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita