Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Azt tapasztaltam, hogy hajlamos vizesedni a lábam, és van némi narancsbőr is. Tehát tudom, hogy a testem valamilyen szinten visszatartja a vizet és a nyirok keringésem is lehetne jobb. És tudom, hogy kollagén hiányom is van... Korábban használtam a GambeSlim-et és észrevettem, hogy szebb lett a bőröm, bár a karcsúsodást nem annyira... Most látom a Diurerbe készítményt is, ami hasonló a GambeSlim-hez, és nem tudom, hogy melyiket válasszam. Mi a különbség a kettő között? Melyik esetben jó az egyik és melyik esetben a másik? És nekem melyik lenne a jó? Üdvözlettel: Adrienn

2019-10-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Adrienn!

Mi lenne, ha kombinálnád a két kivonatot. A Diurerbe® italkoncentrátum kifejezetten vízhajtó kivonat, ami nagy segítséget jelent, ha kiváltó okok között hormonális egyensúlyvesztés szerepel. Például kifejezetten ösztrogéndominanciánál fokozódik a kollagén lebontás, és megjelenik a makacs narancsbőr, és gyakori, hogy sokkal visszeresebb is a láb.

A Gambe Slim® főzet a nyirokkeringést, vérkeringést serkenti, ami óriási segítség azoknak, akik nem mozognak rendszeresen, magas a napi szénhidrátbevitelük és/vagy elhízottak. (természetesen fogyni csak akkor fogunk, ha a napi CH-t 180grammra húzzuk vissza). A kivonat tartalmaz a napi adagban 1500mg kollagént, ami valóban szépíti a bőrt, de maga a nyiroktisztítás is szépíti a kötőszövetet, hiszen fokozottabb lesz a salakanyagok kivezetése.

Mindkét koncentrátum mellett bőségesen kell inni a sikerek érdekében. Ideális lenne 20 kilogrammonként 1 liter víz! Növeld meg az élelmi rostok bevitelét is! Továbbá mondj le a finomított szénhidrátokra, és ahogy fent is írtam kezd el számolni a napi szénhidrát bevitelt. Ha mindezeknek eleget teszel, teljesen ki fogsz cserélődni.

Sőt, kívülről is megtámogathatod a főzetek hatását, például a Chilli géllel. Ez a termo hatású gél szintén hatást gyakor a nyirokkeringésre, feszesíti a kötőszövetet és csökkenti a helyi zsírpárnák mennyiségét.

Tartsd be a kúraidőket is, ami a Diurerbe® esetén 80, a Cotifibránál és a Gambe Slim®-nél pedig 120 nap. Kezd el még ma!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita