Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy a lipo+ lapos has kúra nevezetű terméküknek van-e valamilyen jellegzetes, a sima csapvíztől nagyon eltérő íze. Azért kérdezem, mert a 2+1 akciót gondoltam kipróbálni és mint megtudtam a koncetrátumot higított formában kell fogyasztani, napi több liter vizet fogyasztva közben. Arra próbálok kilyukadni, hogy mi van ha megveszem, aztán nem bírom meginni. Egyébként a 60 napos kúra során mennyit lehet fogyni átlagosan, megközelítőleg? Nyílván az egészséges étrend és a rendszeres sport tevékenység mellett? Valamint azt is olovastam, hogy a termékhez tartozik egy kupak is, amivel ki lehet mérni a megfelelő koncetrátum mennyiséget, amit fel szeretnék higítani. Viszont akkor ezt mit jelent? Mert ha valaki 80 kg körüli, akkor neki 4 litert kell innia naponta, vagyis ezek szerint nem tart ki a 3 üvegcsében lévő folyadék 60 napig? Köszönöm előre is! Petra

2018-04-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Petra!

Megnyugtatlak, a Lipo+ koncentrátumnak az ajánlott hígításban nincs különösebb íze. Talán egy leheletnyi édesköményes utóíz érződik. De inkább édeskés és most a jó idő közeledtével, ha egy kicsit hűsebb vízbe töltöd bele, kifejezetten itatja magát.

Hogy a 60 napos kúra alatt ki mennyit fogy, az előre megmondhatatlan, mindig egyén illetve problémafüggő. Igen nagy mértékben függ a bélflóránk összetételétől, ezért van olyan, akinél a 120 napos kúra szükséges az eredmény eléréséhez.

A Lipo+ ugyanis gyors és látványos eredményt hoz, ha kisebb egyensúlyvesztésről van szó, azonban a kúraidőt ki kell tolni, ha tüneteink (puffadás, emésztési zavarok, hasi elhízás, fáradtság…) megléte az egy évet meghaladja.

A kúraidőket mindig az egyensúlyvesztés mértéke fogja meghatározni, sőt nagyobb egyensúlyvesztésnél az első 20 napban még rosszabbul is lehetünk, mint amikor belefogtunk a kúrába.

Természetesen az életkor, az életmód, és az életvitel (dohányzás, alkohol, stressz, rendszertelen vagy egyoldalú táplálkozás, gyógyszeres kezelés, betegségek) is mind- mind befolyásolják a kúra időtartamát. De ha egészségesen táplálkozol és sportolsz is,  akkor nem lesz ott gond.

Az ajánlott napi adagolás pedig összesen egy teli kupaknyi (25ml) Lipo+ koncentrátum. Ezt kell 1,5 liter mentes vízbe tölteni és inni egész nap, ennek a mennyisége nem függ a súlyunktól.
A nap közben ezen felül elfogyasztott egyéb folyadékba már nem kell a Lipo+koncentrátumból tölteni.

Az eredmény fokozható, ha a Lipo+ koncentrátumot párhuzamosan a Puridren® főzettel  kezded alkalmazni. A kettő együttes alkalmazásáról pedig itt olvashatsz bővebben >>> .

Üdvözlettel: Somogyi Rita