Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Azt szeretném megkérdezni,hogy együtt szedhetem-e a 60 napos szép lábak kúracsomagot , az anyagcsere-serkentő program kúrával? üdv:Zsuzsa

2018-07-31
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsa!

Nincs akadálya annak, hogy párhuzamosan alkalmazd ezeket a termékeket, de két dologra mindenképp oda kell figyelned. Az egyik, hogy soha ne feledkezz meg az életmódváltásról, a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozásról, és a rendszeres testmozgásról.

A másik: figyelj arra, hogy a folyadékokat külön-külön kell elkészíteni. 2 palack 1,5 literes vízre lesz szükséged. A 60 napos Anyagcsere-Serkentő Programban  Lipo+ főzetből és a Puridren® koncentrátumból is, egy-egy kupak (pontosan 25ml) kell a 1,5-1,5 liter vízhez. Tehát napi 3 liter lesz a folyadék bevitel. Mindkettőt 5 részletben javasoljuk elfogyasztani, és 5-6 étkezést is ajánlunk a kúra ideje alatt. A Lipo+ hígításodat az étkezések előtt, míg a Puridren®-es vizedet, az étkezések között vagy után fogyaszd el.

A 60 napos Szép lábak kúracsomagban  található GambeSlim® főzetet, önmagában vagy kevés folyadékban feloldva kell meginnod, naponta kétszer, fél mérőkupakkal (12,5 ml).

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Somogyi Rita