Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Azt szeretném megkérdezni, hogy a szerves magnézium, amit rendeltem, milyen mennyiségnek szamít, mert nekem 500 mg-ot javasoltak naponta a stressz miatt. Így is elég belőle napi 1. Másik kérdésem. Szedtem a Stress control-t, nagyon jó volt, de sajnos ahogy elhagyom, úgy szép fokozatosan visszajön minden? Miért nem lehet folyamatosan szedni? Ha nem lehet, a köztes időben mivel lehet pótolni? Köszönöm valaszát előre is! Diana

2018-07-12
Somogyi Rita válasza:

Kedves Diana!

A Szerves magnézium és B6-vitamin kiváló választás, hiszen 555 mg-os magnéziumról van szó. A 100mg a garantált felszívódás, amit egy Világszabadalomnak köszönhetőünk, ahol a magnézium iont aminosav keláttal borítják (ALBION® -magnézium-biszglicinát), így ez az egyik legkiválóbb magnézium készítmény a piacon. Másfajta magnézium formátumokból - például magnézium-oxalát – még ha 500 mg – is van dobozán feltüntetve, elenyésző százaléka képes hasznosulni. Számszerűsítve pl.: 365 mg-nyi Mg-ból: laktát formában, körülbelül csak 47mg az, ami képes felszívódni.

Az étrend-kiegészítők folyamatos szedése azért nem javallott, hogy kivédjük szervezetünk bevitt hatóanyagokhoz való hozzászokását. A Stress® Control kapszula  kúrák közötti szünetben remek segítőtársad lehet a Mikronizált Citromfű tabletta. Kísérletekkel igazoltan, alkalmazásával határozott javulás mutatkozott az alvásminták terén, és csökkent a stressz és a szorongás.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita