Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Azt szeretném megérdeklődni, hogy a Hepaplust , illetve a Mikronizált Sörélesztő tablettát lehet - e egyszerre szedni? Szeretném a hajamat is erősíteni, de egy májméregtelenítő kúra is jól jönne. A sörélesztő tablettából napi 6 szemet kell be venni, a Hepaplusból napi 2, összeadva napi szinten ez soknak bizonyulna ennyi vitamint be venni. Kérdés , hogy lehet-e? Vagy esetleg a két vitamin befolyásolja -e egymást? Előre is Köszönöm a választ! Hédi

2017-09-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Hédi!

Igen, alkalmazhatod párhuzamosan a két terméket. Vannak olyan esetek (pl.: egyes bőrbetegségek), amikor érdemes is együtt fogyasztani őket.

Az adagolástól nem javaslom, hogy eltérj, hiszen az eredményeket nagyban befolyásolja, hogy a hatásért felelős tápanyagok minden nap - lehetőleg ugyanabban az időpontban -  legyenek jelen a szervezet számára a kúraidő alatt, ami minimum 60 napot jelent. Így a  Hepaplus articsóka kapszulát   naponta 2 x 1-es adagolásban az étkezés közben, míg a Mikronizált Sörélesztőbő tablettát 3 x 2-es adagolásban, az étkezések után fogyaszd el.

Amennyiben mégis soknak találod a napi 6 szem sörélesztő kivonatot, úgy azt javaslom, hogy a tablettákat egy mozsár segítségével porítsd vissza, és szórd meg vele salátádat, vagy add egyéb ételeidhez.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita