Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Azt szeretném kérdezni, hogy PMS tünetek, és mellciszta esetén hatásos lehet-e, ha a ligetszépe olajat külsőleg is használjuk, bemasszírozva? Valamint azt szeretném még, hogy a ligetszépe kapszulát mennyi ideig lehet folyamatosan szedni? Köszönettel: Kriszta

2017-09-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszta!

Külsőleg használva a ligetszépe olaja egy kiváló bőrregeneráló és vitalizáló olaj, de az koncentrált hatást a cisztára és PMS tünetekre nem fog kifejteni.

Ilyen esetekben a Ligetszépe olaj  gamma-linolénsav tartalma plusz a  kapszulatokban lévő pelletek, melyek Biotint, A- és E-vitamint tartalmaznak, belsőleg alkalmazva fejtik ki a hatásukat, mint természetes hormonrendezők. Ezen pelletek feladata egyébként a ligetszépe zsírsavainak védelme, a biohasznosulás növelése és természetesen, az élettani hatás fokozása. A kúraidő ebben az esetben 120 nap, és ezt, ha szükséges 4-6 hét szünet után ismételhetjük.

Továbbá adok egy linket, ahol olvashatod egy emlőcisztákkal kapcsolatos vendégkönyvi bejegyzésünkre adott válaszunkat, ahol étrendi tanácsokat is olvashatsz a témával kapcsolatban. – hiszen nagyon fontos tudni, hogy önmagában csak egy tápanyag étrendi kiegészítése még kevés a sikerhez. Kérlek, kattints ide érte! 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita