Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Azt szeretném kérdezni hogy èn szedem az: Gold Omega napi 1 Kismama vitamin napi 1 E+D vitamin c vitaminnal kombót napi 1 Plusz napi 1* 20 ml Gránátalma folyadèkot Ezzel megelőzhető az èrszükület illetve más ezzel kapcsolatos betegség? Válaszát előre is köszönöm

2017-03-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisztina!

Kérdésedre nem tudok válaszolni. Ugyanis mint ahogy azt, nagyon sokszor igyekszem leírni, és most már a termékek alatt fontos figyelmeztetés cím alatt is megjelenteni; „Az étrend-kiegészítő tápanyagok nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, a bőséges folyadékbevitelt, a rendszeres testmozgást (különösen érszűkület esetén!) és az orvosi kezeléseket (pl.: cukorbetegség esetén a gyógyszeres kezelést, a speciális diétát, melynek hiánya ugyanúgy érszűkületet okozhat).”

Tudjuk, hogy a fokhagyma kivonatok, Az Omega zsírsavak jót tesznek az ereknek, ismerjük a C-vitamin érfal- és kötőszövet erősítő hatását….. Mindez azonban nem azt jelenti, ha ezeket a tápanyagokat elfogyasztjuk, akkor egészségesek maradunk. Az EGÉSZség ettől összetettebb fogalom.

Rudolf Rita