Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Azt szeretném kérdezni, hogy a Dieta expressz kúra alatt ihatom-e a Lipo+-t és a Gambe Slim-t. Valamint a hialuronsav tabletta mellé a Facelit kollagént vagy a Colagen Activ pluszt ajánlja. Üdvözlettel: Ildikó

2017-02-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

Az Expressz Diéta alatt más étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott, mert befolyásolhatja a ketózis állapotát, így sem a béltisztító-bélflóra építő Lipo+ koncentártum®, sem a nyiroktisztító Gambe Slim® főzet alkalmazása nem ajánlott mellette.

A kollagén és a hialuronsav olyanok, mint a kistestvérek, melyeket valóban érdemes együtt fogyasztani a látványosabb eredmény érdekében. A Fermentált Hilauronsav mellé, én a Facelift folyékony kollagént   szoktam ajánlani, mert a termék szabadalommal védett kollagén mátrixot tartalmaz, ami nem csak a bőrnek támasza, hanem egyéb szerveinknek is, és tökéletes a felszívódása is.

Ugyanakkor 40 alatt, vagyis a fiatalabb korosztálynak, bőven elég a Kollagén Activ plusz rágótabletta is.  

A döntést tehát az életkor is befolyásolhatja. Ami fontos még, hogy mindig kúraidőben gondolkodj, és ha már belevágtál, mindenképp kísérje a kúraidőszakot egy életmódváltás, helyes étkezéssel, ideális folyadékpótlással, több mozgással!

Üdvözlettel; Rudolf Rita