Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Azt szeretném kérdezni,esetleg epepanaszokra tudnátok -e valami jó tippet,termèket ajánlani? Epekövem nincs,viszont rendkívül gyakran vannak mostanában ilyen jellegű problèmàim. Most kèt hete szedem a mariatovis tablettát,de nem javult a helyzet. Mellékesen megjegyzem,arra tippelek,50-60%-ban pszichès okok is közrejátszanak. Kèt kisgyermekem van. :) A választ előre is nagyon szépen köszönöm! Üdözlettel: Kaczkónè Olgi

2016-11-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Olgi!
Sajnos jól gondolod, a stressz epe-összehúzódást idéz elő, aminek gyakori ismétlése epezavart okoz. Ezért rögtön az adaptogén gyógynövényekre hívnám fel a figyelmed, melyek szedálás és a hozzászokás veszélye nélkül (különösen, hogy 2 kisgyermeked van!) segítik a stresszhez való alkalmazkodást. A kiváltó ok kezelésével pedig a tünetek határozottan enyhíthetők.

Kattints a kiemelésre és olvass tovább!

Ugyanakkor a máriatövis kivonatot feltétlen tartsd meg, hiszen a máriatövis segít kitakarítani a szervezetből a metabolikus salakanyagokat, és szabályozza az epehólyag működését. A májméregtelenítésnek és a hozzáadott kolinnak, óriási szerepe van az epehólyag különféle betegségeinek megelőzésében, gyógyításában. A kolin nem mellesleg a szilimaron felszívódását is fokozza. Vagyis a kolinnal dúsított máriatövis kivonatok felszívódása jobb, mint bármelyik más, közönséges máriatövis készítményé. A kúraidő azonban 3 hónap!

Mindezt kiegészíteném még egy kolin forrással, a lecitin kivonattal, mert minden sejtünk tartalmaz lecitint! - és ezt szervezetünk sokoldalúan használja fel. Leglátványosabban memóriajavításra, májtisztításra, az epehólyag egészséges működésére és a szív illetve az érrendszer védelmére.

Fogyaszd őket együtt, 3 hónapos kúra keretében!
Jobbulást; Rudolf Rita