Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Azt szeretném kérdezni,a máj és epetisztításra használható articsóka kapszulát mennyi ideig ajánlatos, illetve lehet szedni egyfolytában, illetve kúraszerűen kell e alkalmazni? Köszönöm válaszodat, üdvözlettel: Anikó

2016-09-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anikó!
Az articsóka kapszulát kúraszerűen kell fogyasztani, van egy általános minimum 60 és maximum 120 napos kúraidős ajánlás, ami személyre szólóan változik az egyén egyensúlyvesztésének függvényében.

Mit értünk ez alatt?

Ha például tüneteid egy éven belüliek, mint a puffadás, akkor rövidebb kúraidő, ha párosul más tünettel is, mint például elhízás, akkor az életmódváltást is megkövetel, és súlyfelesleg függvényében kiegészítő tápanyaggal is kombinálható a kúra, mint amilyen a sörhas, ahol béltisztítással ötvözzük a májméregtelenítést.

Akkor, ha diagnosztizált betegségünk is van, mint pl. májzsírosodás, akkor maximum kúraidő jöhet csak szóba, amit diétával, testmozgással illetve egyéb tápanyagokkal, pl. máriatövismaggal kombinálunk. A terméknevekre kattintva tovább olvashatsz, a máriatövis nevére kattintva pont ezt feszegetem.

Sok sikert a kúrádhoz: Rudolf Rita