Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az volna a kérdésem, hogy a Chela-Ferr Forte vagy a Chela-Ferr Bio Complex vastablettát lehet-e úgy szedni, hogy nem kapszulában nyelem le, hanem csak elkeverem valamiben a tabletta tartalmát és evés közben így veszem be? Veszélyes-e az ilyen bevitel a nyelőcsőre és gyomorra nézve? Annyira utálok tablettákat bevenni, hogy emiatt nem szedem annyira, és gondoltam hátha meg lehet oldani esetleg így is, mert akkor jobban beszedném. Ezer köszönet előre is!! További szép napot! Üdv, Kata

2017-07-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kata! Ezek a vaskészítmények hipoallergének, kóser tanúsítvánnyal is rendelkeznek, amit vegetáriánusok, nyelési gondokkal küzdők, vagy felszívódási zavarral élők, pl. Crohn-betegek, a kapszulatok nélkül fogyaszthatnak, és fogyasztanak is!

A FERROCEL® szabadalom, kiváló, sejtszintű felszívódást biztosít úgy, hogy a termék vas iont tartalmaz, amit növényi aminosav keláttal „öleltek át”.

Nem okoznak irritációt, sőt kutatások támasztják alá, hogy a FERROCEL® vaskészítmények olyan gyengédek, hogy azt akár csecsemők is használhatnák!

A felesleg nem raktározódik, kémiailag stabil, ellenáll az egyenlőtlen pH-viszonyoknak, kisméretű molekuláris tömege könnyen szívódik fel sejtszinten, és megközelítőleg tízszer hatékonyabb biohasznosulást eredményez, mint a szervetlen vaskészítmények.

A kiemelésen keresztül tovább is olvashatsz!

Tisztelettel: Rudolf Rita