Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az ügyben szeretnék érdeklődni, hogy júniusban kezdtem el szedni a Chrom Aktív tablettát, meddig lehet folyamatosan szedni, kell e szünetet tartani, és ha igen mennyi ideig? Esetleg míg szünetet tartok, mit érdemes addig szedni a normál vércukor szint tartáshoz? Még egy kérdés, a szívre, normál vérnyomásra mit lehet szedni folyamatosan, ne keljen szünetet tartani? Üdvözlettel: Monika

2018-10-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

A helyzet az, hogy minden étrend-kiegészítőt kúraszerűen alkalmazunk és a kúrák között legalább 4 hetes szünetet tartunk. Mivel a szerves króm  kúraideje letelt, a szünetben a növényi inzulinként ismert fekete áfonya és inulin összetételével készült kivonatot ajánlom figyelmedbe. Ezt követően pedig a szerves krómot is tartalmazó, 3000mg kapormag őrleményt sűrítő kivonatunkat. A szervezet is sokkal jobban reagál, ha ezeket a tápanyagokat felváltva adagoljuk kiegyensúlyozott, vegyes étrendünkhöz.

Ugyanakkor arról sem feledkezhetünk meg, hogy ezek a tápanyagok nem helyettesítik az életmódváltást. A normál vércukorszint fenntartásához nélkülözhetetlen a szénhidrát csökkentett diéta, a rendszeres testmozgás és a stressz tudatos ellensúlyozása!

Szív- és keringési panaszoknál, magas vérnyomásnál sincs ez másként. Itt is az életmódváltás az első! Ha ezek az alapok rendelkezésre állnak, akkor jöhetnek csak a célzott tápanyagok, mint amilyen például az Omega3 zsírsavak, a galagonya kivonata, vagy a fokhagyma koncentrátuma.

Adok is egy linket, ahol olvashatod egy vendégünk magas vérnyomás kapcsán felmerülő kérdésre adott válaszomat, ahol még jobban kifejtem az életmód fontosságát és a tápanyagok helyét és szerepét. Kérlek, kattints ide érte! 

Üdvözlettel:
Somogyi Rita