Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az ügyben szeretnek érdeklődni a GOLD krill étrend-kiegészítőt mennyi ideig szabad szedni egyhuzamban? Kell-e szünetet tartani? Emellett lehet vagyis ajánlott e szedni a GOLD omega 3 kapszulat? Jó Vércukorszint megtartásához mi a legjobb amit esetleg folyamatosan lehet szedni? Viszerekre ugyan ez a kérdésem? Válaszát előre is köszönöm Üdvözlettel S. Monika

2018-11-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

Az étrend-kiegészítők fogyasztása mindig kúraidőkhöz kötött. Ez a Gold KRILL™ olaj esetén 120 nap, amit 4 hetes szünet után szükség esetén, újra ismételhetünk.  A kivonatot nem érdemes együtt fogyasztani a Gold Omega3® halolaj kapszulával  mert ugyanazokat a zsírsavakat (EPA, DHA) tartalmazza nagy dózisban, mint a krill.

Vércukor problémára az egyik legsikeresebb termékünk – természetesen diéta mellett - a 3000 mg kapormag kivonatot és 120 mcg szerves krómot tartalmazó tablettánk. A kúraidő betartása itt is fontos. A szünetben fogyassz fekete köménymagolajat, ami szintén kiváló vércukorszint szabályzó tápanyag.

Visszeres problémák kezelésére az ESI®ERBAVEN® csomag  a megfelelő választás. A gyógynövényes tablettában a gyógynövények hatóanyagait 300 mg T-vitaminnal dúsították, így a készítmény fokozza a mikrokeringést, erősíti az erek falát. A 18 komponensű gél  pedig kívülről nyújt enyhülést, a fáradt, megduzzadt lábaknak.

Itt a 120 napos kúra után a tablettát, mikronizált ázsiai gázló kivonatra  cserélheted.

A kiemelésekre kattintva bővebben tudsz tájékozódni az ajánlott készítményekről.

Ugyanakkor fontos tudni azt, hogy az étrend-kiegészítőkkel (ahogy azt a név is mutatja), kiegyensúlyozott vegyes étrendet kell kiegészíteni. Az étrend-kiegészítők tulajdonképpen tápanyag koncentrátumok, melyek soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, a rendszeres testmozgást és a bőséges napi folyadékbevitelt! Vagyis ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy tartós sikereket érjünk el. Továbbá arról sem feledkezhetünk meg, hogy a teljes EGÉSZség, szervesen összefügg szellemi, mentális egészségünkkel, melyet ugyanúgy kell tisztítanunk, ápolnunk, és kiegyensúlyoznunk nap, mint nap. 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita