Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az ügyben érdeklődnék,hogy eléggé le van húzódva az ínyem,úgy néz ki,hogy fogínysorvadásom van. Még csak 34 éves leszek és kicsit elkeseredtem. Tudnál valamit tanácsolni mit tehetnék,hogy esetleg javuljon kicsit. Köszönöm válaszodat Kriszta

2016-02-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszta! Mi az hogy! De engedd meg, hogy egész egyszerűen bemásoljak ide Neked, egy Facebook oldalunkon megjelent, vásárlói visszajelzést:
Fantasztikus vásárlói visszajelzés: ismét sikerült munkanélkülivé tennünk egy fogtündért!
- Fogínysorvadás miatt sajnos a fogorvosom rossz hírt közölt: ki kell húzni minden fogat az egész felső fogsoromból...el is kezdte a műveletet. Kétségbeestem, de az Oktogon Bioboltban dolgozók javaslatára azonnal szedni kezdtem a Szerves C-vitamint, és azzal párhuzamosan a Szerves Q10 tablettákat. Napi egy szemet reggelente mindkettőből, 2 hónapon át.
Most jövök a fogorvostól, aki alig hitt a szemének, mert teljesen rendbejött az ínyem, és a továbbiakban egyetlen fogamtól sem kell megválnom! Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy csak 3 fogam bánta az ügyet, bár, ha előbb elkezdtem volna a kúrát… de ez már mindegy is, azonnal ide rohantam, hogy megköszönjem a tanácsot, mert a többi fogam megmenekült!

Osztd meg Te is mindenkivel, mert kevesen tudnak róla: fogínysorvadás esetén a C-vitamint és a Q10-et mindig együtt kell szedni! Persze nem mindegy, hogy milyet:
A NaturTanya® Szerves tápanyagai, Magyar prémium termékek, amelyek kiváló biohasznosulással rendelkeznek.

♥♥♥A család Szerves C-vitaminja egy természetes, ám kémiailag stabil, bioflavonoid ágyba fektetett aszkorbinsav – pont úgy, ahogy Szent-Györgyi Albert is felfedezte. Egy tablettában 1000 mg folyamatos felszívódású hatóanyag található!

Bővebben: http://goo.gl/v1whbf

♥♥♥ A Szerves Q10 vitamint elsősorban a szív vitaminjaként ismerjük, pedig minden sejtben jelen van! Gyorsítja a sebek hegedését és - mint ezúttal is kiderült – nélkülözhetetlen a szájüregi betegségek, főként fogínygyulladás esetén!
Bővebben: http://goo.gl/D5Jm3x


termekajanlo.png

Sok sikert a kúrádhoz: Rudolf Rita