Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az orvos majd csak 1 hónap múlva "kiváncsi" rám, addig nem hinném, hogy fogadna a kérdésekkel. Igen azt néztem, hogy a diagnózishoz gyomorhurut van írva de az orvos nem mondta hogy az lenen a bajom. Azt mondta hogy egy nagyon pici gyulladást lát de az nem vészes és ezért írta fel azt a gyógyszert. Lehet, hogy csak ráírták azt a diagnózist és nincs is hurut. Meg a gyomorhurut az nem nagyobb területen van? nekem valami olyat mondott, hogy egy kicsi részen látja pirosasabbnak de máshol nem lát semmit és fekély sincs. Azért meg nem szeretném beszedni hogy több kárt csináljon. Nővérem is szedte és semmit nem használt neki, és rengeteg rossz mellékhatása van. Ha mégis szedném akkor a B12 vitamint hogy pótoljam majd? Mert írták a gyógyszertájékoztatón hogy kivonja a B12 és magnéziumot is ha ezt elkezdjük szedni. Biztos nagyon hasznos gyógyszer akkor:(( Emellé érdemes szedni a ferzym ampullát? Nem szeretném ha tönkretenné a gyomromat én nem igazán szoktam gyógyszert szedni főleg ilyen durvákat. Veszek akkor papaya koncentrátumot is. Ezt lehet epére is szedni? Mármint ha van valakinek epeköve? Olvastam, hogy nem sok gyümölcsöt lehet akkor enni, nem tudom a papayát lehet-e? Köszönettel:Krisz

2020-11-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisz!

Alapvetően gyomorhurutnak a gyomor nyálkahártyájának gyulladását nevezzük. A diagnózissal és a gyógyszerrel kapcsolatos kérdésben továbbra is a kezelőorvos tud Neked segíteni, ahogyan írtam, kérlek őt keresd meg, akár telefonon keresztül.

Nincs akadálya annak, hogy Ferzym® bélflóra ampullával  kiegészítsd a kúrát, hiszen, ahogyan azt már beszéltük, a bélflóra egészsége az egész immunrendszerünk egészségére hatással van. A mikronizált sörélesztő pedig egy valódi B-vitamin komplex, alkalmazd bátran.

A Papaya koncentrátumot lehet fogyasztani epekövesség esetén is.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita