Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az olajfalevél kapszulával kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy hogyan érdemes adagolni? Az, hogy 3x1 vagy 3x2 elég tágnak tűnik, és nem tudom, hogy döntsek, mennyit is szedjek.... Alapvetően immunrendszer erősítésre, fertőző betegségek elkerülésére szeretném használni, óvodában dolgozom, és elég sok bacival találkozom. Mit javasolsz ebben az esetben? Köszönöm:Kriszta

2019-10-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszta!

Az olajfalevél kapszula napi adagja az egyén egyensúlyvesztésének mértékétől függ. Ha például az egyik fertőzésből a másikba esel, akkor a nagyobb dózis mellett dönts, ha nem, akkor pedig a kisebb adagolás mellett.

Továbbá felhívom figyelmed néhány további népszerű immunerősítőre is: 

- Mivel immunrendszerünk 70%-át a bélflóránk adja, igen kedveltek a mikroflórát tápláló szimbiotikumok, melyek az emésztést is elősegítik. 

- Éhgyomorra fogyasztva adagolják vendégeink évek óta nagy sikerrel a szerves szelénnel dúsított gránátalma koncentrátumot, ami gazdag antioxidánsokban, és amellett, hogy erősíti az immunrendszert, védi sejtjeinket is, a káros szabadgyököktől.

- Továbbá van három alapvitamin, melyekről feltétlen szót kell ejteni, ha immunvédelemre kerül a sor.  Ez a C-, a D3 –és a K2-vitaminok, amit nagy dózisban találsz meg ebben a tablettában.  

Arról se felejtkezz el, hogy védelmi vonalunk megerősítése összefüggésben áll kiegyensúlyozott vegyes táplálkozásunkkal, rendszeres testmozgásunkkal, bőséges folyadékbevitelünkkel és napi rostfogyasztásunkkal is. 

Jó egészséget kívánok!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita