Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az lenne a kérdésem, hogy együtt szedhetőek-e a következő vitaminok: TRI-Mag B6, és a Naturtanya vitaminok közül a Folsav, a RETARD C-vitamin valamint a D3 és K2vitamin kombinációja? (Nagyon nagyon alacsony D-vitamin szint, vashiányos vérszegénység egy friss vérvétel eredmény alapján; 23 éves vagyok, mindig pörgős voltam, kevés alvással is, néhány hónapja azonban nagyon nagyon fáradékony, kimerült vagyok,rengeteg alvás mellett is, és sok más dolog miatt is ezeket a vitaminokat találtam megfelelőnek) (Illetve még egy gold omega3 halolajban is gondolkodom) Köszönöm!

2019-02-12
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anita!

Az általad kérdezett tápanyagok szedhetőek együtt, én azonban egy kicsit kiegészíteném ezt a listát.

A TRI-Mag B6™ helyett inkább a Chela-Mag B6® fogyasztását javaslom. Ebben a világszabadalommal védett magnéziumkészítményben a magnézium iont, növényi aminosavas keláttal borították, és így, egy sejtszinten hasznosuló, egyedülálló biohasznosulással rendelkező magnéziumkészítményt kaptunk.

Ugyanilyen technológiával dolgoztak a Chela-Ferr® Forte előállítása során is.  Ez a szerves vas készítmény kifejezetten ajánlott akkor, ha már kialakult vérszegénységgel, vashiánnyal állunk szemben, mint esetedben is. Az aminosavas kelátnak köszönhetően a vaskapszula hipoallergén, nem okoz irritációt és nem halmozódik fel a gyomorban.

Bár nagy valószínűséggel a D-vitamin szint és a vasszint rendezése sokat fog segíteni a kimerültségeden, hasznos lehet megismerkedned a Standardizált Guarana kapszulával  is. Ez egy késleltetett felszívódású növényi koffein, amely segíti a szervezet szellemi és fizikai fittségének elérését és annak megtartását. Mivel a benne lévő koffeint egyenletesen adja le, így egész napra ellát energiával.

Az kúraidő minden esetben 120 nap legyen, melyet négy hetes szünet után, meg is ismételhetsz, ha szükség van rá.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita