Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az lenne a kérdésem, hogy a Lipo-lapos has, és Puriden lugosító, illetve a kollagén aktív - alkalmazható e egyszerre, ha igen, milyen módon, esetleg idő eltéréssel, vagy egyszerre, mi lenne a javaslatod hozzá? További szép napot kívánok! Andrea

2017-03-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea!
Igen. A Puridren® és Lipo+ főzeteket elég gyakran kombinálják, az egyik méregtelenítő gyógynövénykivonatokat, és lúgosító klorofillt, a másik bélflóra építő prebiotikus rostot, és béltisztító gyógynövények koncentrátumát tartalmazza.

Mindössze 2 x 1,5 literes vizet kell hozzá előkészítened minden reggel, és a palackok tetején található kis adagolóval ezekbe a vizekbe 25-25ml-nyi koncentrátumot kell töltened, majd inni őket egész nap. Napi 5 részre osztva fogyasztjuk el őket, úgy, hogy a Lipo+ főzetet isszuk étkezések előtt, míg a Puridren® koncentrátumot az étkezések között.

A kollagén tablettát, két részletben, ebéd közben, és este lefekvés előtt rágd el. 
A kiemelésekre kattintva tovább olvashatsz.
***************************************************************************
De ne felejtsd! Mi étrend-kiegészítőket forgalmazunk, és ahogy azt a név is mutatja, azokkal, kiegyensúlyozott vegyes étrendet kell kiegészíteni. Egy étrend-kiegészítő soha nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, a rendszeres testmozgást és a bőséges napi folyadékbevitelt. Ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy sikereket érj el. Továbbá arról sem feledkezhetünk meg, hogy a teljes EGÉSZség, szervesen összefügg szellemi, mentális egészségünkkel, melyet ugyanúgy kell tisztítanod, ápolnod, és kiegyensúlyoznod, mint a szervezeted!

Üdvözlettel; Rudolf Rita