Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az lenne a kérdésem, hogy a Gambe slimet és az erbavent szedhetem-e egyszerre? És ha igen, akkor hogy ajánlatos? Visszeres és seprűvénás a lábam :( Köszönöm Brigi

2019-07-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Brigi!

Az időben felismert visszeres és hajszáleres problémák, szerencsés esetben (kiváltó okok, pl. gyógyszeres kezelés, elhízás, mozgáshiány…. erősen befolyásolják) teljesen visszafordíthatók, vagy megállíthatók, lassíthatók. Ehhez, az életmódváltás kiegészítéseként, valóban nagy segítségünkre lehetnek a célzott tápanyagok is.

Így nincs akadálya annak, hogy a Gambe Slim® nyirok és vérkeringést serkentő kúrát kiegészítsd az Erbaven® termékcsalád tagjaival, hiszen ezeket a kivonatokat kifejezetten visszeres – hajszáleres problémákra fejlesztették ki.

Belsőleg a T-vitaminban gazdag Erbaven® tablettát, külsőleg a 18 növényi kivonatot koncentráló ERBAVEN® gélt ajánlom figyelmedbe. A két kivonat csomagban is kapható, 20% kedvezménnyel.

Visszeres és hajszáleres panaszoknál sokat számítanak a kötőszövet erősítő tápanyagok. Ehhez hasznos napi 2000mg Retard C-vitamin  fogyasztása, ami nem csak az erek és keringés egészsége szempontjából fontos, de a kollagén képzés okán is, ami szintén erősíti a kötőszövetet.

És, ha letelt az Erbaven® tabletta kúra, válts szerves szőlőmag tablettára, ami 95%-os OPC tartalmával felel az érrendszer, és a kötőszövet egészségért.

Sok sikert kívánok a kúrához!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita