Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az lenne a kérdésem, hogy a FitoTree kapszulát és az olajkoncentrátumot be lehet egyszerre venni, úgy értem, hogy reggeli és vacsora közben egy nagy pohárba csepegtetek az olajkoncentrátumból 30 cseppet és az így kialakult keverékkel veszem be a kapszulát? Ha a két FitoTree terméket 3 hónapig kúraszerűen használom, akkor nem lesz túladagolásom? Valamint az lenne a kérdésem hogy a kúra alatt lehet-e más gyógynövényeket, vitaminokat szedni? Pl.: kamilla-, citromfű-, csalán-, zsálya-, tőzegáfonya-, csipkebogyó teát, Herbalife shaket és fehérjét, Flavin77 szirupot, omega 3 tablettát, sárgabarackmagot. Ha igen, akkor mennyi idő teljen el a FitoTree és a gyógynövények, vitaminok között? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Varga Viktor

2016-12-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viktor!

Teljesen felesleges együtt fogyasztani a Fitotree cseppet és a kapszulát, hiszen ugyanaz van bennük, csak a kapszula egy új technológiával, mikokapszulázásos eljárással készül aminek köszönhetően tovább marad a bélrendszerben. Használja őket egymást követően!

A kúra alatt lehet más gyógynövényeket, és vitaminokat fogyasztani, akkor, ha az nem ütközik a kiváltó okkal, amiért ezt a kúrát akarjuk végigvinni.

Például, ha Herbalife terméke szójafehérje alapú, az sajnos nem a legsikeresebb kombináció, ha bélgyulladással küzdünk.

Flavonoidokat, Omega3 zsírsavakat azonban, mindig, mindenhez adagolhatunk. 

Rudolf Rita