Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az lenne a kèrdèsem hogy èn hasra ès csípőre hízó alkat vagyok. 2 terhesessègen császározva voltam. Most jutottam el arra a pontra hogy szeretnèk fogyni illetve megelőzni hogy vèrnyomás ès cukorbetegség legyen. Előre bocsátom hogy mèg sokszor szopik a babám ès nem szeretném ha megcsappana a tej mennyisège mert mèg szeretnèm szoptatni. Èn erre a kiwi kúrára gondoltam csak 2 gyerek mellett eljárni kobdizni nincs időm csak nèha sèta. A tejtermékek ről nem teljesen tudok lemondani. Gerinc ès csípő fájdalmaim is vannak. Tervbe van a 3. Baba de szeretnèk addig leadni pár kilót illetve a hasamból illetve csipőről lefaragni. Mostani tűneteim ami nagyon zavar: Puffadok ( reggelre lemegy) Szèkrekedès Has ès csípőrôl kène hogy lemenjen Illetve nem tudom mièrt de az arcom mindkèt oldalt piros ( a vèrnyomásom normális van amikor mèg alacsony is) Várom mihamarabbi válaszát mert már eléggè el vagyok keseredve.

2017-01-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisztina!

A Kivi rostokban, kivi pektinben, rövidláncú prebiotikus rostszálakban és actinidin enzimben gazdag Cotifibra bélradír valóban nagyszerű választás akkor, ha puffadunk és emésztési zavaraink vannak. Mivel nincs nem kívánatos mellékhatása és ellenjavallata a terméknek - hiszen élelmi rostokról van szó -, a szoptatás ideje alatt is alkalmazható. Fontos azonban, hogy adj időt magadnak és mindig kúraidőben gondolkodj (minimum 60, maximum 120 nap). Ha a probléma még fennáll, akkor a kúraidők megismételhetők úgy, hogy legalább 30 napos szünetet tartunk két kúra között.

Mindvégig bőséges folyadékbevitel kell, hogy kísérje a kúrát, ami 20 kg-onként 1 liter szénsavmentes tiszta vizet jelent. Ez a béltisztító és bélflóra építő kúra megoldást hozhat vízvisszatartási problémánkra is, de nem helyettesíti a mozgást, a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást - arról neked kell gondoskodnod.

A babatervezés, babavárás idejére szeretettel ajánlom figyelmedbe EZT a linket, ahol egy másik érdeklődőnk babavárás előtt és közben fogyasztható vitaminok kérdésére adok választ >>>

IDE kattintva pedig a rosaceával kapcsolatban olvashatsz tovább, amely vélhetően a pirospozsgás orca okozója lehet. >>>

Üdvözlettel; Rudolf Rita