Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az imént érkezett meg egy nagy adag Natur Tanya utánpótlás (egyik forgalmazótokon keresztül) és már annyi féle, hog eszembe jutott talán ütközik -e egyik másikkal. Leírom és kérek írd meg, bekapkodhatom-e egyszerre: - szelén -cink -zöld kávé kapszula -zöldkagyló -aktív króm -aktív kollagén (amiben magnézium, kalcium, B-és C-vitamin is van) -folsav Ezek mind Natur Tanyasok, és a következőket is más márkától -2000NE D vitamin -halolaj kapszula. Másik kérdésem, hogy a zöldkagylósra írva van, hogy amennyiben valaki allergiás puhatestűre, kagylóra, halra, az ne szedje. No én ezeket mind nem szeretem vagyis sosem ettem, nem is fogom :D. Tonhalat, édesvízi halakat és halrudacskákat ettem már életemben, azzal nem volt gond. Ehetem akkor, kiütést okozhat vagy mit, aki allergiás? Glükozamint kerestem és ezt dobta ki a kereső, azt hittem a zöldkagyló=a GAG-gal. Köszönöm előre a válaszokat! Szép napot : Fanni

2020-07-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Fanni!

Amennyiben belefér a napirendedbe, nincs akadálya annak, hogy ezeket a kiegészítőket párhuzamosan fogyaszd.

Írok is egy adagolási javaslatot:

Reggeli előtt: 1 szerves zöld kávé tabletta

Reggeli után: 1 szerves szelén tabletta, 1 szerves cink tabletta

Tízórai után: 1 szerves zöldkagyló kapszula

Ebéd előtt: 1 zöld kávé tabletta

Ebéd után:  1 szerves króm tabletta, 1 szerves folsav tabletta

Uzsonna után: 1 zöldkagyló kapszula

A D3-vitamint és a halolajat a rajta lévő adagolásnak megfelelően fogyaszd, akár vacsora után.

A Kollagén Active rágótabletta napi adagja 2x4 kapszula, amivel naponta 7200 mg kollagénhez juthatsz. Amennyiben nincs olyan jellegű konkrét panasz, mint csontritkulás, porckopás, stb. akkor a napi 4 rágótabletta is elegendő lehet, hiszen még így is 3600 mg jól felszívódó kollagént viszel be. Ezt étkezések között nyugodtan elrágcsálhatod.

A zöldkagyló glükozmaninoglikánokat tartalmaz, ennek a rövidített elnevezése a GAG, ezért találtál rá keresés közben. :-) Amennyiben a tengeri halak fogyasztása eddig nem okozott problémát, úgy igen kicsi a valószínűsége annak, hogy allergiás lennél a kagylókra, ezért nyugodtan megkezdheted a kúrát.

Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita