Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az éves második Cotifibra ,Purident,Papaya-koncentrátum kúrámat kezdeném el. Szeretném kérdezni,hogy ha útifűmaghéjat is akarok fogyasztani reggelente,és a vitaminjaimat,probiutikumot is szedném,akkor a felszívódásuk miatt mi legyen a sorrend? Mehet-e éhgyomorra együtt a Cotifibra-Papaya "koktélba"az útifűmaghéj,bőséges folyadékkal,és reggeli után kb. fél órával a vitaminok,probiutikum? Köszönettel várom válaszod: Detti

2020-09-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Detti!

Írom a fogyasztási javaslatot a legjobb eredmény elérése érdekében. 

Indítsd a reggelt éhgyomorra probiotikummal, majd negyed óra múlva igyál meg egy Cotifibra ivótasakot.

Várj újabb negyed órát, és jöhet is a reggeli. Ez pedig már lehet az Útifűmaghéj, elkeverve natur joghurtban vagy kefírben, de adhatsz hozzá egyéb földi jót is, mint pl.: chia maggoji bogyó, vagy aszalt szilva.

A Cotifibra és az útifűmaghéj fogyasztása miatt kérlek ügyelj a napi folyadékbeviteledre is, amelynek ideális mennyisége 20 testsúlykilogrammonként 1 liter folyadék. Ennek egy részét kiteheti a Puridren®-es hígítás. Ugyanis ebből a főzetből egy kupaknyit másfél liter vízben kell feloldani. Ezt kortyolgasd napközben, lehetőleg öt részletben.

A Papaya koncentrátum napi adagja 30 ml, melyet két részletben fogyassz el, étkezés előtt, amikor kicsit üresebb a gyomrod.

A vitaminokat oszd el, és étkezéseidhez viszonyítva, egyenletesen vedd be a nap folyamán.

A kúraidő minimum 60 – maximum 120 nap, melyet egy hónap szünet után meg is ismételhetsz.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita