Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az én problémám kicsit összetett. Kb.10 kilótól szeretnék megszabadulni és feszesedni, ezért arra gondoltam, hogy a Cotifibra bélradír, Diurerbe és Kalory kombót használnám. Emellett az arcbőröm sajnos eléggé mitesszeres, időközönként pattanások is megjelennek rajta és sajnos elég lassan gyógyulnak, hegek maradnak utána. Sajnos eléggé stresszesek a napok, szerintem egyrészt ez a pattanások oka. Erre a problémára a mikronizált sörélesztő tablettát, a ligetszépe olaj kapszulát és a szerves cinket gondoltam szedni. Mindezek mellett az alapvető 1000 mg C vitamint is szedném. Arcmosasra már használom a feketeköményes szappant, ez sokat segít a problémámon. Az lenne a kérdésem, hogy ezeket lehet e együtt alkalmazni, vagy túlságosan sok ez így egyszerre? Melyiket érdemesebb használni? Köszönettel és üdvözlettel, Vivien

2019-09-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Vivien!

Testsúlycsökkentésedhez és bőrpanaszodhoz is nagyszerű kiegészítőket válogattál össze, melyeket nyugodtan alkalmazhatsz párhuzamosan. Természetesen a szénhidrátcsökkentett diétáról (napi 160-180 gramm CH), a bőséges folyadékbevitelről és a rendszeres testmozgásról sem feledkezhetünk meg, annál is inkább, mivel ezek a lépések a bőrpanaszaidat is enyhítik majd.

Reggel éhgyomorra kezdj a Cotifibra bélradírral, majd igyál rá egy bögre vizet.

Reggeli és ebéd előtt fogyaszd a Diurbe tablettát. Ebéd és vacsora előtt a Kalory tablettát, de felhívom figyelmed, hogy mindkettő eredménye függ a folyadékfogyasztásodtól, ezért a folyadékbeviteled tudatosan növelni kell. Ideális, ha 20 kilogrammonként 1 liter vizet iszol! A szerves cinket és ligetszépe olajat  este lefekvés előtt vedd be (sőt a ligetszépéből jobb lenne, ha 2 szemet fogyasztanál, így azt ebéd után is adagold!). A sörélesztőt pedig 3x2-es adagolásban a 3 főétkezés után.

Mivel a folyadékbevitelt jelentősen kell növelni, szíves figyelmedbe ajánlom a Puridren® gyógynövényes koncentrátumot, mely nagyon itatja magát, hozzájárul a bőröd egészségéhez, és jelentősen fokozza az anyagcsere folyamatokat is. Az viszont elképzelhető, hogy a fogyasztása a kúra első 10 napjában több pattanást idéz majd elő, de kérlek, ettől ne ijedj meg, ez egy természeti törvény, ami a tisztító kúrák velejárója.

Írtál a stresszről is. Nos, azt is komolyan kell venni, mert a stressz minden életmódbeli törekvésed tönkreteheti, ha ellensúlyozatlan marad, ráadásul a fogyást is elhetetleníti. A stressz ellensúlyozására dolgoznod kell, például meditációval, több testmozgással, relaxációs énidőkkel”. A stressz ellensúlyozásához hozzájárulnak az adaptogén gyógynövények  is. – nem véletlen, hogy ez az általam legtöbbet ajánlott kiegészítő.   

Rendezkedj be egy 120 napos kúrára!
Sok sikert hozzá!
Somogyi Rita