Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az alábbiakkal fordulok hozzád: 35 éves vagyok, kb. 130 kiló és 173 cm magas. Boldog párkapcsolatban élek, van egy 4 és fél éves kislányom. Csak sajnos elég régen küzdök súlyproblémákkal. Nagyon nagy a hasam, a csípőm, a fenekem és a combjaim. Lógó kötényhasam is van. Mit javasolsz, hogyan kezdjek neki a fogyásnak? Hogyan tudnám feszesíteni a bőrömet? Gondolkodtam a kivis bélradíron, a Puridrenen és a Lipodrinken. Várom a javaslatodat. :)

2017-04-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ágnes!

Az első és legfontosabb feladat, természetesen az életmódváltás! Első lépés a diéta, ami a szénhidrátbevitelt csökkenti. El kell hagyni a finomított és feldolgozott élelmiszereket, és a tejet. Friss, és jó minőségű, magas tápanyagtartalommal rendelkező élelmekre kell váltani. Érdemes megismerkedni a kölessel, a hajdinával, a quinoával, a barna rizzsel,sok-sok salátát fogyasztani, amit hidegen sajtolt olajokkal locsoljunk meg, mint amilyen a mandulaolaj, vagy a szőlőmag olaj. Rostbevitel gyanánt itt a psyllium ami még a teltségérzetről is gondoskodik.

Második lépés a rendszeres testmozgás, harmadik lépés a bőséges folyadékbevitel, és csak negyedik lépcső az, étrend-kiegészítőkkel dúsítjuk megreformált étrendünket.

Nagyobb súlyfeleslegnél mindig visszatérünk az alapokhoz, és egy 120 napos méregtelenítéssel látunk neki a feladatnak. Ez a tisztítókúra egy Puridren® névre hallgató lúgosító-méregtelenítő főzetből és egy Lipo+ névre hallgató koncentrátumból áll, ami megtisztítja a beleket és egyensúlyba billenti a bélflórát, ahol a bakteriális lebontás zajlik, és ahol egyébként az immunrendszerünk 70%-a is található. Kérlek, olvass róluk itt tovább! 

A folyadékbevitelt a tisztítókúra ideje alatt emeld, 4 literre (a koncentrátumokból meglesz 3 liter), sokat segít, ha naponta 5-6 alkalommal eszel, de egyszerre nem többet, mint az ökölbe szorított kézfejed, továbbá legalább heti 3x1 órát javasolt mozogni.

A kiemelésekre kattintva olvashatsz tovább!

Rudolf Rita