Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az alábbiakat szedném együtt, mind mehet vagy ez már túl sok, ha igen, akkor melyiket hagyjam ki? Pajzsmirigy alulműködésem van és babát is szeretnénk. Kicsit soknak tűnik. :) Talán a ligetszépe olaj kapszula az ami benne van a női vitamin csomagban is. Royal Jelly Méhpempő, Mega Omega 3, Női vitamin csomag, Ligetszépe olaj kapszula, szerves cink, szerves szelén. Ha mehetnek együtt hogyan érdemes őket szedni? Mikor melyiket melyik napszakban? Elnézést a sok kérdésért, előre is köszönöm a válaszodat!

2022-09-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsanna!

A Női vitamin csomagban a Női egyensúly komplex és a Ligetszépe olaj kapszula van benne, így valóban külön ligetszép olaj kapszulára nincs szükség. Mint ahogy most a cinkre és szelénre sem (hacsak az orvosod nem rendelkezik másképp, hiszen a Női egyensúly komplex ezeket tartalmazza).

Javaslatom:

- Indítsd a reggelt a méhpempővel, érdemes egy kicsit a szájban tartani, mielőtt lenyelnéd, hiszen már a nyálkahártyán keresztül is felszívódik.

- A Mega Omega3-ból napi 3 kapszula nyugodtan mehet, ezeket érdemes a főétkezések közben bevenni.

- A Női egyensúly komplexból bármikor a nap folyamán megihatsz egy adagot (érdemes arra figyelni, hogy az inozitolt a kávétól elkülönítsük, így olyan időpontot válassz meg, ahol lehetőleg előtte-utána 3-4 órát nem iszol kávét).

- A ligetszépe olaj kapszulát pedig beveheted pl. este, lefekvés előtt.

Érdemes hosszabb, 120 napos kúraidőre berendezkedni, egy hónap szünet után pedig megismételhető a kúra.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita