Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az aktív szénről kérdeznék egy pár dolgot. Keresgélem a megbízható forrást, ahonnan bátran vásárolhatok. Az Önök oldalán találtam kapszula formájában. Én az eddig olvasottak alapján keresném a por formájában kaphatót. Van- e ilyen formába is Önöknél?. A másik kérdésem, hogy miből, és milyen eljárással készült ezen termékben az aktív szén? Azonos -e a gyógyszertárban kapható, közismert széntabletta összetevővel? Köszönöm válaszát üdvözlettel Kati

2017-08-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kati!

A Karbofin forte, növényi szén kapszulánk, nyárfa és nyírfa kérgének lassú égetésével előállított aktív szenet tartalmaz.

A gyógyszertári termékek többségénél nem tudjuk, hogy milyen növényi kivonatot szenesítettek, illetve azok többsége laktózt is tartalmaz az összetevők között.

A por formát tablettázzák vagy kapszulázzák a biztonságos belső adagolás okán, ugyanakkor a kapszulát szétnyitva a szénport külsőleges célokra is alkalmazhatjuk , pl.: fogfehérítésre, vagy arcpakolásra.

Ez a termék nem tartalmaz: glutént, tej-származékokat, laktózt, hozzáadott cukrot, hozzáadott tartósító szereket, mesterséges színezéket, mesterséges ízesítő anyagokat, génmódosított anyagokat. 100%-ig természetes anyagokból készült, vegán termék.

Sőt növényi kivonatokkal is dúsított, mint édeskömény magpor és olaj, ánizs illóolaj, borsmenta illóolaj, és kamillavirágzat kivonatok, melyek az erjedést és rothadást gátolva fokozzák a szénkivonat hatékonyságát.

A fenti kiemelésen keresztül bővebben is olvashatsz róla.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita