Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! az 5 napos expressz diéta csomagot szeretném megvásárolni. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: - mi a teendő az 5 nap végeztével? Visszatérhetek-e a rendes étkezésemhez, vagy esetleg érdemes egy-egy étkezést ezzel kiváltani, mint ahogy az egyik értékelő (Olívia) írta? kb. 5-7 kg fölöslegről van szó nálam. - esetleg kapható-e a termék máshol is, konkrétan az Árkádban lévő gyógynövény boltra gondolok. Saw palmettó duo-t vennék még, azt tudom, h árulnak Natur Tanya termékeket, de az 5 napos diétát is esetleg???? Köszönettel: Marcsi

2018-02-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Marcsi!

Az általunk forgalmazott Expressz Diéta Programcsomagot, minden gyógynövény üzlet le tudja rendelni a forgalmazótól, a Natur Tanya® nagykereskedéstől közvetlenül, ahogy mi is tesszük. Így az Árkádban lévő gyógynövény üzlet is, és van is arról tudomásom, hogy kapcsolatban áll az említett forgalmazóval, de sajnos arról nincs, hogy jelen pillanatban van-e Náluk készleten a termékből. Azonban ha oda telefonálsz, biztosan beszerzik Neked!

Az 5 napos Expressz Diéta Programot   egyszerre, folyamatosan akár 20 napig is (4 doboz) alkalmazhatod kúraszerűen!

Az eredmények akkor a legtartósabbak, ha a kúra végeztével (akár 5 nap után is) fokozatosan növeljük a szénhidrát bevitelt, hiszen a program alatt, naponta átlagban, mindössze 60g szénhidrátot fogyasztottunk. Amikor véget ér az Expressz Diéta kúrád, alkalmazd a felépítő szakaszt, hogy fokozatosan térj vissza a hagyományos étrendre, és akkor a jojó effektussal sem lesz probléma. Helyezd előtérbe a zöldségeket, salátákat és a minőségi fehérjeforrásokat!

A „felépítő szakaszhoz” így néz ki:

  1. hét: naponta 3 Expressz Diéta étkezés + 1 hagyományos étkezés (max. 75g CH).
  2. hét: naponta 2 Expressz Diéta étkezés + 2 hagyományos étkezés (max. 120g CH).
  3. hét: naponta 1 Expressz Diéta étkezés + 3 hagyományos étkezés. (max. 165g CH).

Sok sikert kívánok a diétádhoz és természetesen várom a visszajelzésedet is!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita