Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Az 1 hét -5kg diétákról mi a véleménye? én régebben csináltam a GI diétát és tényleg segített nem is híztam vissza tőle, igaz az 2 hetes volt és azalatt ment le az 5 kg. Zsírégetők még milyenek vannak amitől gyorsabban lehet fogyni és nem nagyon soká? Olvastam most hogy van egy 6 hetes mustármag kúra hogy reggel és este is egy kanállal kell enni belőle rágás nélkül és teljesen kipucolja a szervezetet. Önnek erről mi a véleménye, igaz lehet? Ha elkezdek mondjuk egy 2 hetes diétát akkor van valami erősítő amit alatta ajánlana, hogy ne gyengüljön le a szervezet? Köszönettel:R

2016-06-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rita! Ne kezdj olyan diétába, aminek kúraideje alatt legyengül a szervezeted, egy gyors diéta kell, hogy minden tápanyagot tartalmazzon, ami ezt elkerüli. Ilyen például az Expresszdiéta is, ami teljesen biztonságos. Fontos, hogy ezeknél a diétáknál a felépítő részt is nagyon komolyan kell venni, hogy az eredmények tartósak is maradjanak.

Azt gondolom továbbra is, hogy nem több kiegészítő kell ide, hanem a te egyéni változtatásaid. Előző levelemben is írtam: Nem látom a következetességet!

Utoljára arról volt szó, hogy kerüljük a laktózt és a glutént, sőt étkezési naplót vezetünk, amíg el nem jutunk az orvosig, a folyamatosan jelentkező puffadás miatt, ami még jelentős hízással is párosult. Ezek a diéták kerülik a laktózt és a glutént?

1. Könnyen emészthető, tápanyagokban gazdag minőségi alapanyagokból készült ételek, ami a Te esetedben a glutént és a laktózt száműzi az étrendből. Mustármagot természetesen fogyaszthatsz.
2. Gondoskodj minden nap a bőséges (20 kilógrammonként 1 liter) folyadékbevitelről.
3. Mozogj hetente legalább 3*1 órát.
4. Fontos technikai szabályok: ha naponta 5-ször enni, de egyszerre soha nem többet mint az ökölbe szorított kézfejed.
5. Ha minden egyes falatot alaposan megrágsz, melynek segítségével már a szájban ellúgosítod az ételt, még a puffadásod is enyhítheted és az anyagcsere szintén fokozódik.  

Rudolf Rita