Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Átnéztem az általad ajánlott cikkeket. Elég sok terméket találtam a bajaimra ( pajzsmirigy alulmüködés, IR, PCOS, hasi hízás, hajhullás). Én a következőkre gondoltam : szelén, D3, stress control kaps. ligetszépe olaj, Cotifibra Bélradír, Greente spray, magnézium, Puridren. Még ez is soknak tűnik. Lehet-e ezeket együtt? Vagy melyek lennének a legfontosabbak? Köszönöm.:Juli

2017-01-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Juli!

Semmi akadálya annak, hogy együtt használd ezeket a termékeket. Ha elsőre soknak tűnik is, valójában egyszerűen beilleszthető a napi rutinba.

  • Kezd a napot azzal, hogy összekevered a másfél liter vízben a Puridren® koncentártumot – ez lesz a napi elfogyasztandó mennyiséged, ezt kell elosztva estig megiszogatnod.
  • Reggel éhgyomorra idd meg a Cotifibra Bélradírt, majd legalább félóra elteltével vedd be a D3-vitamint.
  • Az első étkezés (legkésőbb az ebéd alkalmával) után bőséges folyadék kíséretében szedhető be a Szerves Szelén tabletta, illetve a Stress Controll, a Ligetszépe és a Chela-Mag B6 kapszula.
  • Ezután már csak egy maradt hátra, amit meg kell szoknod, mégpedig az, hogy az étkezéseid előtt kapd ki a táskádból a Greenté Spray-t és közvetlenül a szájüregbe irányíts 2-4 adag fújást.

    Üdvözlettel; Rudolf Rita