Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, Átböngésztem a hasformával kapcsolatos írásodat, nagyon szemléletes:) Ez alapján nekem négy termékből álló kúrát javasolt választanom, a Lipo+, a Cotifibra, a Diurerbe és a Greente spray kúrát. Kérdésem, hogy valóban javasolt ezeket egyszerre alkalmazni? Nem sok a hatóanyag? Nem váltják ki egymást, illetve nem befolyásolják ezek a termékek egymás hatóanyagait? Ezeket egyszerre alkalmazva nagyjából mire számítsak hasmenés, kellemetlen közérzet, hasonlók tekintetében. Nagyon köszönöm előre is! üdv Zsófi

2019-05-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsófi!

Amikor a hasunk formáját felül bélgáz, alul pedig a pangó bélsár domborítja, akkor a napi szénhidrát bevitel csökkentése az első legfontosabb lépés. Ennek a diétának a kiegészítéseként pedig valójában 3 hatóanyag kombinációját szoktunk javasolni.

Ugyanis a Lipo+  és a Cotifibra két igen hasonló termék. Mindkettő alapját a prebiotikus rost adja. A különbség közöttük annyi, hogy a Cotifibra bélradírban a prebiotikus rost tartalom jelentősen nagyobb, 7000mg/tasak, ami a napi adag. Ezt a terméket elsősorban azoknak javasoljuk, akiket bélbetegségekkel diagnosztizáltak, ételallergiások vagy tüneteik több mint egy éve fennállnak. Ha alakformálás a cél, illetve tüneteink, mint puffadás, szélsőséges emésztési zavarok… egy éven belüliek, akkor elegendő a Lipo+ koncentrátum is. Válassz közülük ezen szempontok szerint!

Ehhez ajánljuk a Diurerbe® vízhajtó tablettát ami a felesleges vizek elvezetésben támogat. Ez akkor fordul elő, ha a folyadék nem ürül ki a nyirokrendszeren keresztül rendesen és visszamarad a szövetekben, ahol duzzanatot, ödémát kelt. Mindez előfordulhat időszakosan (pl. nyári melegben vagy hosszú idejű állásnál és ülésnél), de lehet krónikus is, ami cellulitot, puffadást (különösen lábszár, comb, csípő, kezek és arc), illetve has növekedést okozhat. Utóbbi igen gyakori nőknél, akik hormonális egyensúlyuk felett vesztik el az irányítást.

A Greente spray  vércukorszint oldalról nyújt támaszt. Tudjuk, hogy az ingadozó vércukorszint, vagy az olyan állapotok, mint inzulinrezisztencia szoros összefüggést mutatnak a hasra, csípőre rakódott zsírréteggel. Ez a spray formátumú kivonat segít az étvágycsökkentésben és a vércukorszint kiegyensúlyozásában, továbbá felveszi a kesztyűt a régi zsírszövetekkel szemben is.

Mellékhatásokról: a béltisztító kúrák első időszakban tapasztalhatunk ellentétes tüneteket, amikor az adott panaszunk, pl. puffadásos tünetek felerősödnek. Mindez tulajdonképp egy természeti törvény, ami a bélflórád összetételének függvényében jelenik meg. Magyarul a méregtelenítés első szakaszának velejárói. Mindez legkésőbb 7-10 nap alatt megoldódik, és ha bőséges folyadékbevitelről is gondoskodunk, akkor még gyorsabban. :-)

Kérlek, ne felejtkezz el arról se, hogy az életmódunkkal is tennünk kell a lapos hasért. Ehhez mutatok Neked 5 apró lépést, kattints érte ide. 

Üdvözlettel:
Somogyi Rita