Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Anyukámnak be van dagadva a térde,deformaltak a kéz és láb ujjai,de persze orvoshoz nem akar menni,így úgy gondoltam keresek valami mást,így találtam ezt az oldalt, először a hialuron+kollagén+C Vitamin volt a választás,de utánna találtam a Leni complexet és elbizonytalanodtam,melyik lenne ön szerint a jobb?de mivel anyu nem megy dokihoz így azt se tudom hogy van e gondja az epéjével. Véletlenül ezt a kérdést a termék véleményéhez írtam, elnézést. Fehér Melitta

2018-11-28
Somogyi Rita válasza:

Kedves Melitta!

Sajnos, amíg anyukádnál nincs pontos diagnózis, addig lehetetlen személyre szabott életmódváltást ajánlani, illetve étrendjéhez célzott tápanyagot rendelni, tünetei enyhítéséhez. Mindenképp keressen fel egy szakorvost, javulása érdekében!

Általánosságban elmondható, hogy az ujjak deformálódásának hátterében ízületi gyulladás áll. Erre tökéletesebb választás a Leni Complex™ tabletta, hiszen szabadalmazott hatóanyag komplexe, erős gyulladáscsökkentő, és fájdalomcsillapító tulajdonságú, mellyel csökkenti az ízületi merevségét. Ezt a kivonatot jó döntés Retard C-vitaminnal  és Omega3 zsírsavakkal  is kiegészíteni. A C-vitamin önmagában is hozzájárul a csontok, porcok, ínak, szalagok egészségéhez, és szinte minden biokémiai folyamatban részt vesz, mellyel növeli a tápanyagok biohasznosulását is. Az Omega3 zsírsavak szintén erőteljes gyulladáscsökkentők, melyek hozzájárulnak az immunrendszer és idegrendszer egészségéhez is, és ezzel fokozzák a gyógyulási folyamatokat. Válasszátok a Gold Omega3® halolaj kapszulát kiegészítőként, ami a hatásért felelős EPA és DHA zsírsavakat, nagy dózisban tartalmazza!

Sokat segít a tünetek enyhítésében még;

  • a rendszeres testmozgás - A porcsejtek ugyanis diffúzióval táplálkoznak, ami a hígabbtól a töményebb felé való mozgást jelenti. Ezért a porcoknak a testmozgás egyben egy tápanyagfröccs is.

  • a bázikus táplálkozás – a friss élelmek, hidegen sajtolt olajok, a rostokat, ásványokat és antioxidánsokat tartalmazó élelmek, a bőséges folyadékbevitel mind-mind támogatják a mozgásszervek egészségét. A savasító élelmek redukálása - mint fehér liszt, fehér cukor, tej -, hozzájárul az ízületek egészségéhez.

Mielőbbi jobbulást kívánok;

Somogyi Rita