Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Alul működik a pajzsmirigyem, 30 kilót híztam. Szeretnék legalább 25 kilót leadni, 50 éves vagyok. Szeretném megkérdezni, hogy a kávébab, diurerbe, chrom activ együttesen jó lenne-e erre a problémára, valamint azt, hogy az anyagcsere serkentés nem okoz-e hasmenést? Ha megrendelem a csomagot, hány nap alatt érkezik meg? Válaszodat köszönöm, Nóra

2018-08-31
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nóra!

Ahhoz, hogy visszafordítsuk a mérleg nyelvét, méghozzá hosszútávon, az alulműködő pajzsmirigy problémád kiváltó okára is szükséges hatni. Alulműködő pajzsmirigy betegségnél például az étrendedet fontos kiegészíteni szerves szelénnelszerves cinkkel és ami még nagyon fontos (!) D3-vitaminnal  is.

Elsődleges kiváltó okok között szerepel a krónikus stressz – hiszen a pajzsmirigy másodlagos stressz szervünk. A betegség arra is figyelmeztethet, hogy fogadd el önmagad, és hogy ne fojtsd vissza nyomasztó érzelmeid. Mond ki, és ne nyelj le dolgokat. A szervezet stresszhez való alkalmazkodását segítik az adaptogén kivonatok  , melyek fogyasztása azért is hasznos pajzsmirigy alulműködésénél, mert kiegyensúlyozó hatásúak a belső kiválasztású mirigyeinkre. Ha túlműködnek visszahúzzák, ha alulműködnek serkentik azokat. Nagyszerű közérzetjavítók!

Mindezek mellett óriási szerepet kap a rendszeres testmozgás, a folyadékbevitel növelése és természetesen a diéta, ami ebben az esetben magas rostanyag tartalmú, ásványi anyagokban gazdag, és könnyen emészthető étrendet jelent. Azzal is javítasz állapotodon, ha nem fogyasztasz glutén tartalmú élelmiszereket, csakúgy, mint koffeint, alkoholt és egyéb serkentőket, mint például a nikotin.

Az általad összeválogatott DIURERBE® forte, Szerves Chrom Activ, Zöldkávébab tabletta  bár nagyon jó párost alkotnak együtt, a Te esetedben mégis csupán tüneti kezelésre alkalmasak.

Helyettük a fenti termékeket és mellé a sav-bázis egyensúly helyreállításhoz ajánlok figyelmedbe  egy  gyógynövényes-klorofillos koncentrátumot, ami Puridren® főzet  névre hallgat. Legyen ez a folyadékbeviteled egy része! Meglátod, sokkal jobban fogod magad érezni, és súlyod is szépen elindul lefelé.

Fontos tudnod azt is, hogy az anyagcsere serkentés nem egyenlő a hashajtással, és, hogy anyagcsere serkentő termékeink egyike sem tartalmaz olyan összetevőt, amely hasmenést okozhatna.

Zárómondatként pedig szeretném hangsúlyozni, hogy a hormonális egyensúly visszaszerzése összetett feladat, ahol az életmódváltás nem kerülhető meg. Ha azonban az életmódváltás és célzott tápanyag kiegészítés kéz a kézben jár, akkor a betegség tünetei is jelentősen javíthatók!

Ha weboldalunkon keresztül hétköznapokon 15 óráig leadod rendelésed utánvétes vagy bankkártyás fizetési módot megjelölve, csomagod már másnak átveheted futárszolgálatunktól.  :- )

Üdvözlettel:
Somogyi Rita