Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Aloe Vera 200 ml-es gélt szeretnék venni, kérdésem a következő: Interneten kell-e megrendelnem és a Botond utcában átvehető, vagy elég, ha elmegyek az Oktogon tér 4-be és a mintaboltban megvásárolhatom? Utóbbi közelebb van hozzám, ezért kérdezem. Továbbá, ha a Botond utcában vehető át, megrendelést követően mehetek-e oda már ma? Mielőbbi válaszát köszönöm. Üdv: Tölgyes Péter

2017-06-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Tölgyes Péter!

Ennek semmi akadálya. A VI. kerületi mintaüzletünkben, az Oktogon tér 4. szám alatt, az Anatur Bioboltban bármikor megvásárolhatók a webáruházban is látható termékek, és ehhez nincs szükség megrendelésre. A weboldalon feltüntetett árak és akciók is teljesen megegyeznek. Nyitvatartás: H-P.: 10-18, Szo.; 9-14-ig.

A Botond utcai átvevőpontonon, mivel az nem üzletként működik- szükséges a webáruházi rendelés, de ha az személyes átvétel megjelölésével történik, akkor amint a rendelés beérkezik azt telefonon is visszaigazoljuk és jelezzük, hogy a csomag átvehető. Az Aloe Vera 200 ml-es gélek esetében a termék a telefonos visszaigazolástól számítva akár 5 percen belül is átvehető.

Üdvözlettel:
Rudolf Rita