Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Állandó fülzúgásra, mit tudnál ajánlani? Voltam már orvosnál ez ügyben, de nem tudtak segíteni. Válaszodat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Róza

2018-07-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Róza!

A fülzúgás pont egy olyan tünet, aminek számos kiváltó oka lehet, sőt számos formája is van, így itt is az a legfontosabb, hogy a kiváltó okokat megtaláljuk, de ebben csakis szakorvos fog tudni segíteni. Amíg pontos diagnózist nem állítanak fel, addig csak találgathatunk. Még az sem mindegy, hogy csak az egyik vagy mindkettő zúg-e, és sorolhatnám még nagyon sokáig a jellemzőket…

A 3 legismertebb étrend kiegészítő fülzúgásra a páfrányfenyő, a szerves cink és a magnézium.

  • 1., A Ginkgo biloba, azaz páfrányfenyő tágítja az agyi vérereket, ez azért fontos, mert az agy rossz vérellátása a belső fül egészségére is hatással van, és a jelenség fülzúgást okoz. Fontos a termékválasztásnál a ginkgoflavonoid tartalom, mely Mikronizált Ginkgo biloba mely termékünkben standardizálva, nagy dózisban és a mikronizált technológiának köszönhetően, tökéletes biohasznosulást mutatva érhető el.
  • 2., A szerves Cink nélkülözhetetlen a belső fül egészséges működéséhez, és alacsony szintjét már számos tanulmány összefüggésbe hozta a fülzúgás kialakulásával és annak súlyosbodásával. Fontos a szerves forma.
  • 3., A szerves magnézium az idegek működését serkenti, és fontos szerepet játszik a hallásban, ráadásul alacsony szintje gátolja az agy vérkeringését. A magnézium alacsony szintje az emberi szervezetben, ma már népegészségügyi probléma. Pótlására a szerves, kelátolt formájú Magnézium, B6-vitamint  javaslom, a tökéletes felszívódás miatt.

Ha idegi alapú a fülzúgás, akkor a fenti kiegészítőkkel együtt fogyaszthatod az adaptogén gyógynövényeket tartalmazó Stress® Control kivonatot. A stressz lépten- nyomon velünk van, és szinte minden betegség kiváltásában részt vesz. Az adaptogén gyógynövények a szervezet stresszhez való alkalmazkodását segítik elő, és segítik a szervezet szélsőséges fizikai és szellemi terheléséhez való alkalmazkodást. Harmonizálják egyes belső elválasztású mirigyeink, valamint az immunrendszerünk működését. Amennyiben arra van szükség lelassítják a túlműködő, miközben felgyorsítják az alul működő szerveinket.

A kúraidő azonban hosszú, minimum 120 napos kúrára kell berendezkedned!

Mit tehetsz még? 
Kerüld az alkoholt, a nikotint és mozogj rendszeresen, hetente minimum 3x1 órát, mert a testmozgás nagymértékben javítja a keringést.

Részletesen tudsz olvasni a termékről, ha a kiemelésre kattintasz.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita