Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Állandó Candidával küzdök évek óta! Most elhatároztam, hogy a diétán túl, megprobálkozom az Önök termékeivel is, kiegészítésként. Rendeltem : Purden Vegan bélradírt Flórabiotikumot Fitofree kapszulát! Azt szeretném megkérdezni, hogy Ön szerint szükség van-e még más kiegészítőre ( Lipo +, Ferzym ampulla vagy bármi más...) Milyen sorrendben, a nap mely szakában a leghatékonyabb bevenni ezeket? Válaszát előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel :Csonka Szilvia

2023-09-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szilvia!

Tökéletesen válogattad ki a kiegészítőket. A Lipo+ koncentrátumra és a Ferzymre jelenleg most nincs szükség, hiszen a kúrádban már vannak pre-és probiotikumok is (Vegán Bélradír plusz, Flórabiotikum).

Írom a fogyasztási javaslatot:

Indítsd a reggelt a Vegán bélradír plusszal.  

A Flórabiotikumot bármikor beveheted a nap folyamán

Fitotree kapszula napi adagja két kapszula, melyet étkezés közben vegyél be

A Puridrenből pedig készítsd hígítást és ezt kortyolgasd napközben lehetőleg 5 részletben.

(Ha ezekből a tápanyagokból a kúraidő végére értél, ami Candida esetén 120 nap legyen, úgy utána megcsinálhatsz egy kúrát a Lipo+ koncentrátummal, Ferzym probiootikummal és pl. az Olajfa kivonattal.)

Mellette tartsd továbbra is a diétát, és ügyelj a stresszmentesítésre is, ugyanis a stressz gyengíti szervezetünk ellenálló képességét, így pedig meg tudnak erősödni az olyan patogének, mint pl. a Candida.

Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita