Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Adagolással kapcsolatban lenne kérdésem. Kisfiam 4 éves, neki a flu junior szirupot, az echinacea szirupot, a gránátalma koncentrátumot illetve a szerce c vitamin rágótablettát szeretném adni. Ezeket lehet együtt alkalmazni? Ha igen milyen adagolással? Illetve saját részre a Propolisz cseppet, az echinacea szirupot, a grámátalma koncentrátumot és a szerves c+d tablettát szeretném. Én jelenleg szoptatok, ezeket lehet szoptatás alatt szedni? Illetve béta glükán tartalmú készítménnyel szedhetők? Köszönöm válaszod! Andrea

2021-01-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea!

Nincs akadálya annak, hogy a kiválasztott kiegészítőket párhuzamosan fogyassza a kisfiad. Lehetőség szerint osszátok szét egész napra, ahogyan a legjobban belefér a napirendetekbe.

A Flu Junior napi adagja 2 teáskanálnyi mennyiség, ez kb. 10 ml-t jelent.  Az Echinacea szirup fogyasztási javaslata gyermekeknek 3 éves kortól 1-3 kávéskanál, Gránátalma koncentrátumból 3-6 éves kor között 1 teáskanállal  (5ml) fogyasztunk naponta, a C-vitamin rágótablettából pedig mehet naponta 1 tabletta.

A kúraidő minimum 60 – maximum 120 nap.

A propolisz csepp, Echinacea szirup, gránátalma koncentrátum és C+D-vitamin  fogyasztható együtt, és bátran alkalmazhatod őket szoptatás alatt is. A kúraidő ugyancsak maximum 120 nap legyen.

Jó egészséget kívánok Nektek!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita