Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, Achilles ín szakadással műtöttek. Mit ajánlasz a minél hatékonyabb és gyorsabb regeneráció érdekében?

2018-04-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea!

Remélem, jól sikerült a műtét és nyom nélkül meggyógyul a sérülésed. Ennek érdekében természetesen kövesd kezelőorvosod és gyógytornászod tanácsait, hiszen Mi csak a hivatalos, protokoll szerinti kezelést tudjuk kiegészíteni, célzott természetes hatóanyagokkal.

Az inak és szövetek minél hamarabbi gyógyulása érdekében ajánlom figyelmedbe a Kollagén Facelift® koncentrátumot.  Ez egy mátrix, azaz mind az 5 típusú, a szervezetünk számára szükséges kollagén megtalálható benne, így segít regenerálni a 100%- ban kollagénből álló ínszalagokat, emellett a műtéti hegek gyógyulását is elősegíti. Párjául pedig ajánlom figyelmedbe a Szerves, fermentált hialuronsav tablettát. Ez a 100%-ban növényi eredetű hatóanyag hidratálja és fiatalon tartja a kötőszöveteket és az inakat, oly módon működik együtt a kollagénnel, mint házépítésnél a tégla és a malter. A két termék hatóanyaga felszívódásának segítésére valamint a gyulladás csökkentésére fogyassz melléjük Retard C-vitamint.  

Természetesen a kúraidőket be kell tartani, ez általában min. 60 nap, de esetedben, műtét utáni lábadozásnál inkább a 120 napos maximum kúraidő betartása javasolt mindhárom termék esetén.

Plusz tippem Számodra, hogy a műtéti heg minél hamarabb és minél kevésbé észrevehetően gyógyuljon, a 100%-os tisztaságú eredeti Marokkói Bio  Argánolaj.  Dörzsöld bele az érintett bőrfelületbe naponta kétszer, lehetőleg reggel és este.

A kiemeléseken keresztül tudsz tovább olvasni.

Mielőbbi felépülést kívánok,

Üdvözlettel: 

Somogyi Rita