Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A védőnőm terhességem miatt folsav szedését javasolja. Mivel én nagyon székrekedéses vagyok és előző 2 terhességem alatt is rettenetesen szenvedtem tőle, amit a gyógyszertárban megvásárolt folsav csak még tovább súlyosbított. Szeretném megkérdezni, hogy NaturTanya által forgalmazott Szerves folsavval mik a tapasztalatok ilyen téren? Várom válaszát! Köszönöm: Zsófi

2021-06-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsófi!

A székrekedés súlyosbodása terhesség alatt sajnos igen gyakori. Étrend-kiegészítők közül leginkább a szervet vas készítmények ronthatnak rajta, érdemes megvizsgálni a vas kivonatot, ha szedsz, én inkább arra gyanakodnék, és nem a folsavra.   

Ami elegengedhetetlen a javuláshoz: az a rostban gazdag táplálkozás és a bőséges folyadékfogyasztás.

Ismerkedj meg a vegán gyomorbarát rosttal, valamint támogasd meg bélflórád egészségét a Ferzym® szinbiotikummal  (ez azért is fontos, mert az anya immunegészsége, aminek alapja az egészséges bélflóra, befolyásolja a gyerkőc egészségét is).

Ha a vaskészítményed leváltásra szorulna, úgy a szabadalommal védett vegán szerves vasat  ajánlom figyelmedbe, mely mellett minden további nélkül fogyaszthatod a Natur Tanya® szerves folsavat.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita