Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A Vásárlói visszajelzésekben olvastam V. Zoli beszámolóját a félmaratonra történő felkészüléséhez használt táplálék kiegészítőkről. Ezzel kapcsolatosan szeretnék tanácsot kérni. Régóta recseg-ropog a térdem, komolyabb terhelést követően fáj, illetve néha bedagad. Rendszeresen sportolok, a futást már kerülöm, de kerékpározni, túrázni rendszeresen szoktam. Számomra is ajánlod az ott alkalmazott anyagokat, illetve milyen mennyiségben? Tudnál-e javasolni egy kúrának megfelelő csomagot? (Életkor: 48) Köszönettel: Csaba

2017-11-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Csaba!

Bizony a V. Zoli által használt kiegészítők az általad leírt tünetek enyhítésében is segítségedre lehetnek. Egy 120 napos kúrára érdemes berendezkedned. Zoli 4 kiegészítőt kombinált, pontosabban 5-öt, és az 5.-ik az a C-vitamin volt, ami az összes ízületvédő, porcépítő tápanyag biohasznosulását fokozza.

Pont ezért az Új-Zélandi Zöldkagyló helyett, inkább a C-vitaminnal is kombinált Porckopás- Csontritkulás csomagot  ajánlom a figyelmedbe. Ebből 2 csomag tesz ki egy 120 napos kúrát.

Zoli kétféle kollagént is fogyasztott, ez ebben az esetben nem feltétlen indokolt, így elég, ha csak az erősebb, folyékony változatnál maradsz. A Facelift Kollagén mátrix folyadékból  a 120 napos kúrát jelenleg 5+1 akcióban tudod megvásárolni.

 A Szerves Fermentált Hialuronsav tabletta pedig elérhető DUOPACK akcióban. 2 DUOPACK doboz fedezi a 120 napi szükségletet.

De ne feledkezz meg a bőséges folyadékfogyasztásról sem! Ez elengedhetetlen, ha javítani szeretnénk a mozgásfunkciókon. 

Kiváló döntés, hogy a sportot nem hagytad abba, hiszen a csont- és porcsejtek diffúzióval táplálkoznak, ami a hígabbtól a töményebb felé való mozgást jelenti. Ezért a csontoknak és porcoknak a testmozgás egyben egy tápanyagfröccs is. Plusz a mozgás nagymértékben javít a szervezet saját kollagén és hialuron termelésén is.

Ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy szakorvosi vélemény adhat csak pontos diagnózist és állíthatja be személyre szólóan a mozgás típusát. Lehet, hogy például most a kerékpáron való kiállás egyáltalán nem ajánlott…

Sok sikert a kúrádhoz:
Somogyi Rita