Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A tenyeremben, az ujjaimon többször megpattan az ér ilyenkor belilul, fáj pár napig aztán elmúlik. Tudnál valamit ajánlani megelőzés céljából? Köszönöm szépen előre is

2018-10-05
Somogyi Rita válasza:

Nagyon fontos, hogy panaszoddal elsőként egy szakorvost keress fel. Meg kell nézni, nincs-e más meghúzódó betegség a tünet mögött.

Addig is érfal erősítő tápanyagokkal egészítsd ki az étrended. Az egyik legismertebb ilyen tápanyag a C-vitamin. Napi 1000 mg Retard C-vitamin  nem csak védi és erősíti az ereket, de a gyógyulási, regenerálódási folyamatokat is gyorsítja.

A C-vitamin mellé további 2 tápanyagot is ajánlok, az egyik egy folyékony  Kollagén koncentrátum,  egy olyan fehérje, amely testünk „rugalmasságáért” felel, és az összes kötőszövet szerkezeti felépítője, így az erek falának is. A másik a 95%-os OPC tartalommal rendelkező szerves szőlőmag kivonat, ami a szív-és érrendszer egészségéhez nélkülözhetetlen antioxidáns. Erősíti a hajszálereket és fokozza a véráramlást.

Végül pedig a lila foltok felszívódását gyorsító, valamint a duzzanatokat és fájdalmat enyhítő Ortodermikus Árnika krémre  hívnám fel a figyelmed, amit külsőleg tudsz alkalmazni.

Jobbulást kívánva, szeretettel:

Somogyi Rita